Brouwerij SuzeCinq heeft verschillende speciaalbieren in het assortiment. Allebei met een eigen specifieke smaak en karakter.

We noemen onze bieren ‘SuzeCinq’ naar de plaatsnaam en het huisnummer waar de brouwerij is begonnen en waar we nog steeds onze recepten uitproberen en verfijnen. De bieren die u nu proeft zijn op de Koemarkt in Purmerend gebrouwen. Hieronder treft u een beschrijving van de smaak en specifieke eigenschappen van onze huidige bieren.

SuzeCinq Tripel

Een speciaalbier gebaseerd op de oertripel. Een ‘bier dat staat’ met een alcoholpercentage van 9% en met iets meer karakter door de verfijnde bittere nasmaak. Maar ook met een zoetige en kruidige afdronk. Kortom, voor de liefhebber van een echt stevige tripel.

SuzeCinq Porter

Een traditioneel Engels bier gebrouwen met typisch Franse culinaire kieskeurigheid. Dit bier heeft een alcoholpercentage van 8%. Lichtzoete smaak met aroma’s van chocolade.

SuzeCinq Blond

In onze zoektocht naar een smaakvol blond bier is het gelukt een iets lichter fris zomerbiertje met veel prik en schuim te brouwen. Zoet, blond en bij uitstek een bier met een verfrissende smaak. Naar bestelpagina.