Retourneren

Wanneer je van je aankoop af wilt zien, dien je dit binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de producten aan ons te laten weten.

Het heeft onze voorkeur dat je hiervoor ons een e-mail stuurt via info@suzecinq.nl. Wil je in de mail het bestelnummer vermelden? Dat bestelnummer staat vermeld in de bevestiging van je bestelling.

Om de producten terug te sturen vragen we je gebruik te maken van een door ons verstrekte retourlabel. Het retourlabel dien je te printen en op het pakket te plakken. Bij het retourlabel tref je de instructie hoe je het pakket voor verzenden kan aanbieden.

De producten dien je binnen 14 dagen na je bericht van annulering van de aankoop terug te sturen. We betalen de door jou betaalde prijs voor de producten terug met de eventuele verzendkosten die je aan ons hebt betaald. Het retourzenden is voor jou gratis.

Alle geretourneerde bieren moeten in volledig verkoopbare conditie zijn, met uitzondering van bieren die beschadigd geleverd zijn. Als de door jou geretourneerde bieren minder waard zijn geworden door onnodig gebruik of bij beschadiging, kunnen we een vergoeding voor deze schade inhouden op het bedrag dat we aan je terugbetalen.

We storten de betreffende bedragen zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven van de aankoop af te zien terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de bestelling hebt betaald. Wij stellen de terugbetaling uit totdat de producten door ons ontvangen zijn.